Om Hellasspesialisten.no

Aksjeselskapet Linima AS står bak hellaspesialisten.no og reisertilhellas.no. Selskapet eies av familien Foss-Barbantonis. Som navnet tilsier kan vi med rette kalle oss for Hellas spesialister, vi kan det meste om vårt kjære Hellas.

Selskapet er registrert i Brønnøysundregisteret og medlem av Norges Reisegaranti Fond (RGF).


Lillian Foss har rollen som arkitekt for konseptet og det er Lillian som er daglig leder i selskapet. Planer om et "ekte Hellas" reisebyrå hadde hun helt tilbake fra tidlig '90 tallet. Lillian har selv bodd flere år i Hellas (Kos og Athen) og har i hele sitt yrkesliv arbeidet i servicerelaterte yrker. Under hennes opphold på Kos drev hun restaurant (Alex & Elias på Lambi). Stedet ble fort en suksess noe som skyldes Lillians måte å yte service på, hun vet hva nordmenn ønsker! Det spesielle var at stedet ble i løpet av veldig kort tid, et samlingspunkt for reisende nordmenn. Lillian har i snart 30 år vært en ivrig Hellas entusiast med lang erfaring innen reisevirksomhet.

Lillians ektemann Jannis Barbantonis kom til Norge som student tidlig på 80-tallet er nå ganske kjent som Norges Hellas ekspert fremfor noen med mange opptredener og intervjuer i norske media. Jannis har arbeidet som konsulent for forskjellige firmaer med fokus på det greske markedet. Som mangeårig leder i den Greske Foreningen i Norge, gir han sine beste råd til alle som spør og kan utvilsomt titulere seg som en av de fremste Norsk-Gresk ekspert. Det er årsaken til at Jannis gjentatte ganger blir intervjuet av NRK, TV2, og mange andre norske media. Jannis råd og ekspertise om Hellas har belyst mange aspekter om landet så mange av oss er glade i og han vil fortsette med å bidra med å gi alle nordmenn det de trenger for en god Hellas opplevelse.


Vi håper at hellasspesialisten.no og reisertilhellas.no vil bli ditt favoritt nettsted når du har Hellas-reise i dine tanker. Uansett hva ditt ønske måtte være, skal vi med vår ekspertise gjøre det vi kan for å oppfylle det, enten det dreier seg om en «once in a lifetime» opplevelsestur, finne en bortgjemt strand som vi selv har besøkt tidligere, innkvartering på et koselig hotell, leilighet eller studio. Husk på at samtlige steder vi markedsfører på våre hjemmesider har vi selv vært på besøk hos og er håndplukket spesielt for deg og dine behov. Vi vet hva du ønsker og der et nettopp det vil skal tilby deg.

På hellasspesialisten.no og reisertilhellas.no kan du være trygg på at du får det beste av Hellas !

Kalos orisate!